MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2022 20:13:00

Nabídka SPOLU je hanebná

Nabídka SPOLU je hanebná

Komentář na facebookovém profilu k povolební situace na Magistrátu hl. m. Prahy.

 Proč je nabídka od SPOLU politicky hanebná?

Tváří se totiž velkoryse, ale ve skutečnosti by mělo samo SPOLU většinovou absolutní vládu nad městem. Ostatní radní by nemohli nic bez souhlasu nově zřízeného náměstka pro investice. Byli by jen fíkovým listem.

Politika je přitom o prosazování programu. Takhle bychom ale neměli žádnou šanci prosadit nic z toho, co jsme voličům slíbili. Třeba tramvajový okruh nebo pokračování v zelených opatřeních pro Prahu. Vše by záviselo na libovůli investičního náměstka ze SPOLU, respektive z ODS.

Férová nabídka k jednání vypadá jinak: Jednotlivé strany v rámci koalice jsou si skutečnými partnery a reálné rozložení sil odpovídá výsledkům voleb. O takové nabídce jsme samozřejmě nadále otevření kdykoliv jednat a takové nabídky už na stole leží. Není to ale tato nabídka od SPOLU, která se nezměnila od 22. října.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama