ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.12.2022 14:15:00

Peníze patří občanům, ne státu

Peníze patří občanům, ne státu

Komentář na facebookovém profilu k důsledkům regulací Evropské unie

 Vláda pětikoalice: "Bylo to náročných šest měsíců, ale naše předsednictví udělalo obrovský kus dobré práce." (Marian Jurečka, Twitter 20. 12. 2022)

Je smutné, že si vláda neuvědomuje, že tím kusem práce je podřzínutí konkurenceschopnosti nejen ČR, ale celé Evropy. Touto prací je zdražení života každého z nás, vyprázdnění kapes ve prospěch nesmyslných regulací, agend, technologií, politiků a úředníků. Zásadní zdražení dopravy, výstavby bytů a domů, potravin, energií a zboží dováženého ze světa, které z tého EUlibé práce poplynou, si velká část občanů neuvědomuje.

Jako první vlaštovky, oznamující nastupující politiku "vytáhni z kapes lidí co nejvíc peněz, které přerozdělíš a zdraž všechno co jde", jsou nové zálohy na energie. Ty nám tyto dny chodí do emailů a poštovních schránek. Při pohledu na ně se zamyslete a spočítejte si, kolik peněz ročně zaplatíte navíc právě kvůli těmto politikům.

Peníze patří občanům, ne státu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama