PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2024 15:28:57

Změnit diktátorskou a státy devastující EU tak jako byla idea při našem vstupu.

Změnit diktátorskou a státy devastující EU tak jako byla idea při našem vstupu.

Změnit Bruselskou diktátorskou a státy devastující EU tak jako byla původní idea když jsme do EU vstupovali, na rovnocenné partnerství států bez diktátu a likvidačních příkazů.

Změnit Bruselskou diktátorskou a státy devastující EU tak jako byla původní idea když jsme do EU vstupovali, na rovnocenné partnerství států bez diktátu a likvidačních příkazů. Neplatit miliardy do Bruselu, a všeobecným referendem s přímou účastí pouze těch občanů kteří žijí a pracují v ČR, a našich občanů ze zahraničí kteří přijedou domů odvolit osobně, s prokázáním totožnosti a bez elektronického a internetového hlasování, (stejně se o volbách dozvědí několik měsíců předem) ve volebních a sčítacích komisích s paritním zastoupením všech stran a hnuti z opozice a z vládnoucí koalice. Přestat posílat peníze do Bruselu, na burzu do Lipska posílat jenom přebytek elektřiny kterou vyrobíme, ČEZ a Distribuci opět spojit a převést do vlastnictví státu. Vyplatit akcionáře z peněz posílaných do Bruselu a z prostředků které jsou připraveny na zbytečný nákup stíhaček F 35, které budou stejně za ty roky než nám je z USA pošlou technicky i strategicky překonané, a do té doby nám bohatě stačí Gripeny. Výsledek referenda respektovat a věřím, že z toho státy demolujícího spolku EU zvolí občané odchod. Taky zákonem a ústavním opatřením převést elektřinu, vodu, plyn a pohonné hmoty včetně distribuce těchto komodit trvale do vlastnictví státu, měst a obci, a pro naše občany a firmy tak připravit pro život v současné době nediskriminující a odpovídající slušné podmínky. 

Jsme na lodi s Piráty kteří jsou s pětikoalicí, Pavlem a Ústavním soudem u vesla. Kormidlo není v těch správných a pevných rukou. Musíme se ho my občané spolu s hnutími a stranami které mají náš stát ČR a občany jako prioritu, v dalších volbách zmocnit. Pevně kormidlovat tak, aby se náš směr plavby změnil od jednoho směru, kterým nás táhnou, na všechny strany zeměkoule. Odmítnout války, vraždění, ničení, a dělat všechno pro mír. Na tom spolupracovat se všemi státy na principu rovnosti a vzájemně výhodné spolupráce včetně obchodu, sportu, kultury a dalších nosných činností života občanů. Podle současných událostí v zemích EU to vypadá, že se stejně už EU sama pomalu likviduje. Jinak se z naší lodi stane druhý Titanik, a svět skončí stejně. 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama