Libor Veselý

Kandiduji ve Vyškově jako nezávislý na kandidátce KSČM
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2014 15:22:18

Politik

Politik

Multiplexní osobnosti

 

Politik

Některé opice se naučí znakovou řeč.Některé gorily se naučí pomocí znakové řeči používat pět set slov. Dále nejprve krátká citace nevím z čeho.

Předškolní věk provází zejména další vývoj psychických a motorických schopností. Řeč je stále složitější, a proto se začíná podobat řeči dospělých. Slovní zásoby kolem 1000 slov dosáhne dítě ve třech letech, v šesti letech je to již kolem 2,5 tisíce slov, která umí poskládat do delších vět. Spolu s řečí se rozvíjí i fantazie, dítě ji mnohdy ale ještě nedokáže dokonale odlišit od reálného světa a svých snů se může bát.

K tomu jen několik poznámek.Říká se, že pes má inteligenci tříletého dítěte. Srovnejme to vše se slovní zásobou politika.Dle některých údajných výzkumů politik v parlamentu vystačí se slovní zásobou sto padesát slov.Politik nedokáže rozlišit fikci a realitu.Politik říká, že věří a vydává to za pravdu. Možná si na to vzpomeneme, až bude nějaký politik tvrdit, že věří tomu, že to vyřeší trh, atd.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama