Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2016 19:03:36

Další důkaz o řízené invazi islamismu do Evropy!

Další důkaz o řízené invazi islamismu do Evropy!

Podle deníku Bild řekl německý ministr pro místní rozvoj, že se Evropa musí připravit na příchod až deseti milionů imigrantů a tak navrhuje vytvořit speciální imigrační fond, do kterého by přispívaly všechny státy EU.

Pan Gerd Müller chce vytvořit speciální fond pro všechny státy Evropské Unie, ze kterého by se financovaly integrační programy imigrantů. Dle tohoto sdělení je zcela jasně vidět o čem se asi tak mluví při jednáních německé multi-kulti vlády. Té vlády, která je nezodpovědná nejen ke svým občanům, ale i k občanům celé Evropské unie, jelikož její proimigrační politika roztažených rukou nabízející azyl všem Syřanům prostřednictvím paní Angely bude v budoucnu neskutečným problémem.

Jak dlouho ještě budou tito nezodpovědní a neschopní lidé rozhodovat o naší budoucnosti? Pokud to takto půjde dál a řízené invazi se nedokáží vzepřít politici, kteří mají na prvním místě hájit zájmy svých občanů, vzepřou se po nějaké době sami občané a myslím si, že to nebudou již jen poklidné demonstrace. Lidé budou chtít z důvodu pudu sebezáchovy vzít osud do svých rukou a celou Evropu to bude neskutečně bolet. To samozřejmě nesmíme v žádném případě dopustit a musíme udělat vše pro to a apelovat na to, aby veškerý odpor k islamizaci Evropy probíhal podle demokratických principů a bez použití násilí.

Udržet občany na uzdě bude ale nesmírně těžké, a pokud se budou objevovat komentáře typu: „Je to silný pud přírody. I mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům, to bude opět hlas přírody,“ který pronesla nad příčinami napadení některých žen v několika městech Evropy manželka ministra obrany Veronika Žilková, jež se také nechala slyšet, že je potřeba zavést na školách multikulturní výchovu, jako samostatný předmět bude ten odpor v lidech eskalovat čím dál tím více a nejsem si jist, zda se nám je udržet na uzdě povede.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama