Ing. Pavel Šrámek, MBA

  • APB
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2016 15:08:42

Důvěra našich členů je pro mě naprosto zásadní

Důvěra našich členů je pro mě naprosto zásadní

Současné vedení největší místní organizace ANO v Plzeňském kraji obhájilo svůj mandát.

Včera ve večerních hodinách se volilo vedení Místní organizace centrálního obvodu Plzeň 3, která je se svými 33 členy největší místní organizace hnutí ANO v kraji. Delegáti jasně ocenili dosavadní práci a směřování současného vedení a potvrdili mu mandát i na nadcházející dva roky. Předsedou byl znovu zvolen poslanec Pavel Šrámek a posty místopředsedů obhájili Vladimír Krákora a David Procházka, místostarosta centrálního plzeňského obvodu. Novým členem vedení se stal revizor Jiří Sládek, který ve funkci nahradil Jakuba Šauera.

„Jsem velmi rád, že jsme dostali takovou důvěru a obhájili svůj mandát i na další dva roky. Velice si toho vážím. Důvěra našich členů je pro mě naprosto zásadní“, řekl po volbě znovuzvolený předseda Pavel Šrámek a dodal, že následující dva roky budou lety konsolidace a upevňování naší pozice na ÚMO3 a na městě. „Nikdo není dokonalý, udělali jsme chyby, ale kladné výsledky zcela jednoznačně převažují“, pronesl Šrámek a připomněl, že MO3 není jen největší místní organizací, ale i nejúspěšnější, co se týká volebních výsledků. „V únoru 2014, když jsme zakládali organizaci, nás bylo 6, nyní je nás 33 a dalších několik uchazečů na členství čeká. Je to obrovský posun, kus práce za námi a další práce před námi. Nadcházející dva roky budou prioritně o podpoře jiných voleb než do obvodu, ve kterých jako nejsilnější organizace musíme pomoci“, doplnil další směřování závěrem Šrámek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama