Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2016 10:01:26

Moravská Třebová: jednání o D35 do prázdnin

Moravská Třebová: jednání o D35 do prázdnin

Region

V rámci poslaneckého pondělí, které máme pravidelně vyčleněné pro své činnosti v kraji, jsem navštívil Moravskou Třebovou. Zde jsem v doprovodu členů zastupitelstva za hnutí ANO sekal nejen se starostou města Milošem Izákem, ale i se zástupci místních úspěšných firem. Hlavním tématem pracovního výjezdu byla diskuze o aktuálních problémech regionu a místních zaměstnavatelů. Více informací naleznete v článku zde.

Zajímá Vás co se děje v dopravě, v médiích nebo v Pardubickém kraji? Podívejte se na mé osobní stránky: www.martinkolovratnik.cz. Najdete zde aktuální novinky a přehled dění. A budu rád, když mi zašlete i další podněty pro práci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama