Petr Sýkora

Oznámil jsem svoji kandidaturu do Senátu ČR
  • JM-ND
  • Praha 11
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.07.2016 2:09:17

Vyjádření k útoku v Nice

Vyjádření k útoku v Nice

Chtěl bych vyjádřit soustrast všem obyčejným lidem nejen v Nice, ale i v celé Francii, kteří ztratili někoho ze svých blízkých při teroristickém útoku

Je pro mě naprosto nepřijatelné, aby teroristé ve prospěch svých zájmů vraždili obyčejné, nic netušící, mírumilovné lidi a děti. Francie, Belgie, Británie a vlastně celá Evropa doplácí bohužel na to, že se chová lidsky, je solidární k neštěstí druhých a otevřela náruč celému světu. Je to pomoc krátkodobá a z mého pohledu nesystémová. Důkazem tohoto paradoxu je i to, že konkrétně do naší země uprchlíci ani nechtějí. Sám sebe se ptám proč. Když já bych utíkal se svoji rodinou před válkou do jiné země, budu vděčný každému, kdo mi azyl poskytne a přijmu bez výhrad podmínky tohoto našeho hostitele když budu fakticky i obrazně bydlet pod jeho střechou. Máte pocit, že se to děje? Do Evropy se bohužel valí desetitisíce uprchlíků a s nimi i ti, kteří chtějí přenést válku i k nám do Evropy a s tím i svůj způsob života, kvůli jehož hrozivým důsledkům mnozí z nich v první řadě také do Evropy utíkají. Je potřeba provést razantní kroky, nesedět pasivně s rukama v klíně a posílit nejen ochranu našich hranic i celého Schengenského prostoru.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama