Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2016 21:10:48

Pozor na nereálná řešení

Pozor na nereálná řešení

Před nereálnými sliby dávám přednost řádnému seznámení s agendou, organizačními dokumenty kraje a poctivé práci pro občany.

Když projíždím v rámci volební kampaně Jihomoravským krajem, tak si všímám všech různých billboardů, které lemují silnice i chodníky. Zaujalo mě např. heslo více šikovných řemeslníků. Zajímalo by mě, jak toho jistý kandidát chce dosáhnout. I když to zní líbivě.

Jsem proto velmi rád, že KSČM a její kandidáti, jak do krajských zastupitelstev tak do Senátu slibují to, co je reálné. Jihomoravští komunisté chtějí kraj hospodárný, otevřený a přívětivý. KSČM chce stabilní rozvoj měst a obcí, podporu aktivit vedoucích ke snížení nezaměstnanosti atd.

V zastupitelstvu kraje či v Senátu je nejdůležitější se nejdříve zorientovat, seznámit s agendou, jednacím řádem a dalšími organizačními dokumenty a díky tomu poctivě pracovat nejen pro své voliče, ale pro všechny občany.

Emil Pernica, předseda OV KSČM Blansko a kandidát do Zastupitelstva Jihomoravského kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama