Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2016 15:38:00

Volte stranu, která pracuje pro občany a, která slibuje reálné

Volte stranu, která pracuje pro občany a, která slibuje reálné

Důležité je jít k volbám a rozhodnout tak o své budoucnosti.

Zítra a pozítří budou občané ČR rozhodovat o složení krajských zastupitelstev a 1/3 Senátu. Ve volební kampani z billboardů, plakátů a letáků jsme si mohli přečíst spoustu slibů. Mnoho z nich ani krajská zastupitelstva ze svých kompetencí plnit nemohou a Senát jen omezeně. Ještěže alespoň měli kandidáti dostatek soudnosti a žádný z nich nesliboval ,,modré z nebe“.


Jsem velmi rád, že KSČM a její kandidáti slibovali to, co mohou skutečně z pozic krajských zastupitelů či Senátorů změnit nebo zlepšit. Že se zkrátka KSČM nesnížila k laciným populistickým výkřikům. KSČM chce kraje hospodárné a transparentní. KSČM prosazuje funkční zdravotnictví ve veřejných rukách nikoliv v rukách soukromých subjektů a také dostatečnou sociální péči o naše seniory nebo hendikepované. A v neposlední řadě kvalitní a opravené silnice.


Prosím všechny občany ČR, aby hlavně přišli k volbám a rozhodli tak svými hlasy o své budoucnosti. A pokud dávají přednost pracovním výsledkům místo populistických slibů, nechť volí KSČM.


Děkuji


Emil Pernica, předseda OV KSČM Blansko a kandidát do Zastupitelstva Jihomoravského kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama