Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2017 17:56:58

Tak sorry jako Olomoucký kraji

Tak sorry jako Olomoucký kraji

O podivuhodném dění v Olomouckém kraji.

Události, které se dějí v krajské koalici Olomouckého kraje nabírají na obrátkách. Předseda krajského sdružení hnutí ANO veřejně dehonestuje vlastního hejtmana a silně se angažuje o jeho odvolání. Sotva 3 měsíce po jeho zvolení. Další koaliční strany ODS i ČSSD se nad tím ani nepozastavují a alibisticky tvrdí, že personálie si řeší každá strana sama.


Tohle není první ani poslední případ. Podobné případy se děly také na několika městských radnicích, kdy proti sobě bojovali členové stejného zastupitelského klubu ANO.


Vyvolává to ve mně otázku, jak se vlastně tvoří kandidátka v hnutí ANO? V ostatních stranách se obvykle jedná o dlouhodobý proces nominací od nejnižšího článku až po konečný orgán. Daný kandidát musí na všech možných jednáních dokázat, že má jasnou vizi, že chce dosáhnout něčeho ve prospěch občanů ČR. V hnutí ANO to funguje asi jinak. Tam se pravděpodobně hledá nějaká všeobecně známá osobnost, kterou všichni znají a která nabere co nejvíce hlasů. Když to vyjde slaví se. Běda ale pokud osobnost v politické funkci přestane poslouchat. To se pak na ni začne házet špína a vyhrožovat odvoláním. Své sorry za svého hejtmana řekl i samotný předseda celého hnutí ANO Babiš. Pokud chce hnutí ANO pracovat těmito postupy i po sněmovních volbách, to se pak má firma s názvem Česká republika na co těšit.


Emil Pernica, předseda OV KSČM Blansko

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama