Radek Falta

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2017 10:33:29

Minulost a současnost SPR-RSČ

Minulost a současnost SPR-RSČ

Minulost a současnost SPR-RSČ

Dobrý den. Již od založení strany SPR-RSČ v devadesátých letech jsem jejím příznivcem.Po obnovení strany v r.2016 jsem se v březnu stal jejím řádným členem.
Dovolte abych se vrátil do minulosti. Byl jsem velmi znepokojen rozdělením společného státu Čechů a Slováků.  Republikáni usilovali o to ,aby o takto důležité otázce -jakým rozdělení státu bezesporu je -občané rozhodli v referendu.Domnívám se ,že poslanci federálního shromáždění neměli právo v teto záležitosti rozhodovat a dle mého názoru neměli ani mandát,jelikož přísahali na svou čest a svědomí věrnost České a Slovenské federativní republice. Toto rozhodnutí bylo podle mně nedemokratické.

Republikáni bojovali za společný stát s podobou prvorepublikového Československa s Podkarpatskou Rusí. Navrhovali spolkové uspořádání.,které by vyhovovalo všem národům a částem naší země. Tento návrh na uspořádaní mají  Republikáni v programu stále.

Upozorňovali na sametový podvod,kdy většina bývalých komunistů převlékla kabát a podílela se na tunelování naší země pomocí kuponové privatizace.

Nesouhlasili jsme s žádostí o vstup České republiky do EU,kterou iniciovala vláda premiéra Václava Klause dne 23.1.1996 v Římě.Václav Klaus,který naši zemi do spolku EU zatáhl a podepsal naše přistoupení 16.4. 2003 společně s premiérem Špidlou, nás následně připravil o suverenitu podepsáním Lisabonské smlouvy,kterou podepisovat nemusel.V současné době,kdy Klaus zjišťuje,že EU jde ke dnu,stal se obratem jejím odpůrcem .O pokrytectví a přizpůsobení se situaci tady nelze vůbec pochybovat. 

Oproti krátkozrakosti V.Klause Republikáni varovali před ztrátou suverenity a hrozbě přílivu uprchlíků již na prvním řádném sjezdu SPR-RSČ dne 24.2.1991! (Záznam je dohledatelný na YouTube.)Vše se po více než dvaceti letech stalo bohužel skutečností. SPR-RSČ byla pro vládu velice nepohodlnou opoziční stranou.,kterou bylo zapotřebí odstranit.Straně byl zamezen přístup do médií. ( a mediální embargo přetrvává stále) Zatčení PhDr.Miroslava Sládka v době konání prezidentských voleb 20.1.1998 je dalším důkazem toho,že byl již tehdy obětí politické perzekuce. Jednalo se o bezproblémové zvolení Václava Havla za  prezidentem . Pokud by se Miroslav Sládek zúčastnil prezidentské volby Václav Havel by neprošel. O právu legitimity této volby lze pochybovat. O všem jasně hovoří fakta,která jsou doložitelná.

Tento rok v říjnu by se měly konat volby do parlamentu.Jsou velmi důležité z hlediska budoucnosti Českého národa. Kam bude směřovat,jestli nezanikne pod vlajkou diktátorské a usurpující EU. Její nařízení týkající se např: odzbrojování občanů,kvót na omezování zemědělské produkce,nařízení  o přijetí uprchlíků a další zákazy,příkazy ....Je důležité konečně pozvednout hrdost a hájit suverenitu naší země.Máme zodpovědnost i za naše potomky.Naše budoucnost je spolupráce s evropskými státy na bázi společenství evropských národů.Toto také SPR-RSČ podepsala na Trojmezí dne 27.2. 2016.Jako sílu a prostředek k odstranění stávajících nevyhovujících poměrů a nastolení spravedlivého uspořádání Evropy,prospěšnému všem Evropanům a jejich národním pospolitostem,na křesťanském ,národním a sociálním principu.

Proto bych byl rád ,kdyby po volbách nastaly v naší zemi takové změny ,že naše republika bude suverénním a bezpečným státem,kde je spravedlnost právo a  řad.  Takovou změnu dokáže prosadit SPR-RSČ v čele s PhDr.Miroslavem Sládkem ,která jako jediná strana svůj program nemění,stojí stále za svými názory,je zde pro naše lidi a naši vlast.Volte proto budoucnost pro sebe ,pro své potomky a naši zem. volte SPR-RSČ Miroslava Sládka.

                                                                   T

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama