Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2017 9:28:42

Řešení existuje

Řešení existuje

19. 3. 2017 jednala programová konference KSČM, která měla za úkol diskuzi a finalizaci volebního programu pro sněmovní volby 2017.

Programová konference KSČM se v neděli 19. 3. 2017 zabývala závěrečnou diskusí k finalizaci volebního programu KSČM. Pro KSČM je hlavním cílem zabývat se problémy občanů a přispět k řešení jejich často špatné životní situace. K tomu musí bezpodmínečně přispět i prosperita celé republiky. Posun k lepším výsledkům zajišťují především občané. A stát tedy nesmí jejich práci zneužívat. Je třeba zajistit bezpečí, aby lidé nežili ve strachu a obavách. Volební program se bude zabývat také sociální oblastí, zdravotnictvím, životním prostředím, školstvím a dalšími problémy, které denně občanům znepříjemňují život. Jde také o nepřiměřený vliv Bruselu na dění v České republice. Sociálně-ekonomické otázky, překonání příjmové chudoby, zvýšení kontroly státu nad strategickými firmami i zamezení jejich prodeje budou jednou z oblastí, kterou si klade volební program za cíl. Chceme zásadně zamezit oligarchizaci státu, nezapomeneme ani na podivné privatizace a prodeje kdysi prosperujících podniků, na nichž mají podíl i někteří vysocí politici, dodnes nevyřešený podivný prodej OKD včetně bytového fondu OKD. V těchto různých kauzách nelze, aby jejich podílníci nepřijali odpovědnost, která se právě v tomto případě týká i premiéra Sobotky. KSČM nehledá teplá křesla, ale její stabilní snahou je vytvořit takové podmínky života, aby každý z občanů mohl bez obav důstojně prožít svůj život. Rozhodně nebudeme prezentovat bombastická hesla, ale budeme naopak naslouchat lidem a snažit se nepromarnit čas zbytečnými frázemi. Je třeba se dívat do budoucnosti a hledat reálná řešení, která, byť drobnými krůčky, vrátí naší společnosti důstojnost a zájem o každého člověka. A taková tedy bude sněmovní kampaň i u nás na jižní Moravě.

Emil Pernica, kandidát KSČM do Poslanecké sněmovny za Jihomoravský kraj a předseda OV KSČM Blansko 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama