Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2017 8:47:27

Hnutí SPD považuje ukončení intervence ČNB za správný krok!

Hnutí SPD považuje ukončení intervence ČNB za správný krok!

Usnesení předsednictva SPD pro tento týden.

1.) Předsednictvo SPD vyjadřuje upřímnou soustrast blízkým obětí vlny islámského teroru, která právě proběhla v Evropě i Egyptě. Tyto útoky jednoznačně směřují proti evropské a křesťanské kultuře. Motivem těchto útoků je agresivní šíření ideologie islámu. Bezpečnost našich občanů vyžaduje nekompromisní přístup k tomuto nebezpečí. To znamená: žádní islámští imigranti, žádná islamizace a rozhodný boj s teroristy.

2.) Hnutí SPD považuje útok Spojených států na syrskou vojenskou základnu za ukvapený krok, který zhoršuje situaci v Sýrii. Podobné akci mělo předcházet důkladné prošetření incidentu s otravnými látkami. V případě použití chemických látek je důvodná obava z provokace islamistů. Hnutí SPD považuje za důležité, aby v boji proti terorismu spolupracovaly všechny velmoci – včetně Ruska a USA – a aby všichni postupovali v rámci mezinárodního práva.

3.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje ukončení intervence České národní banky v neprospěch kurzu koruny za správný krok. Tyto intervence neměly nikdy nastat, byly realizovány v zájmu především zlevnění českých subdodávek pro západoevropské firmy a nesloužily zájmům České republiky. Na tyto intervence bylo od roku 2013 vynaloženo více než 1,5 bilionu korun. Hnutí SPD považuje za zásadní zavedení hmotné a trestní odpovědnosti politiků, neboť jde o jediný způsob, jak zajistit důsledné hájení zájmů České republiky.

4.) Předsednictvo hnutí upozorňuje na množící se nepodložené a překroucené informační útoky na čelní představitele SPD, na mnohé z nich ani nemá cenu reagovat. V průběhu letošní sněmovní volební kampaně bude počet těchto útoků nezadržitelně stoupat, a čím více naše hnutí a náš program nabírají na síle, tím více vynakládají naší političtí soupeři úsilí pro to, aby diskreditovali náš program a naše lídry. Předsednictvo hnutí děkuje členům a příznivcům SPD za podporu na sociálních sítích a v internetových diskuzích, za pečlivé ověřování dezinformací šířených našimi politickými protivníky a za včasnou identifikaci falešných účtů na sociálních sítích, šířících pomluvy a dezinformace. Pouze každodenní pečlivou a vytrvalou prací všech členů hnutí můžeme dosáhnout úspěchu ve sněmovních volbách, které se budou konat v pátek 20. a v sobotu 21. října 2017.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama