Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2017 9:52:23

Teplá vládní křesla

Teplá vládní křesla

Místo handrkování by měla vláda raději pracovat pro Českou republiku a když to neumí, tak vypsat předčasné volby.

 Handrkování, které dnes prezentuje vláda, je pro nás všechny velkým zklamáním. Ne že bychom v tuto podivně spletenou koalici vkládali příliš velké naděje, ale její vzájemné vyřizování účtů mezi sebou a prostřednictvím veřejnosti dává za pravdu těm, kteří hned z počátku při uzavření koaliční smlouvy měli velké pochybnosti.

Přesto však každý z ministrů by měl mít pocit zodpovědnosti, neboť toto teplé křeslo obsadil díky občanům, kteří dali jeho straně či hnutí důvěru. Demonstrace v ulicích proti politice či vlastně politikaření, které je prezentováno nejen uvnitř republiky, ale i do zahraničí, to vše jsou jevy, jež nikdo z nás v takové míře nečekal. Právě proto již před časem KSČM vyzvala vládu k demisi. Jenže vládní představitelé se svých křesel drží velmi pevně. Přednostní je pro ně vlastní prospěch nežli práce pro občany.

V Poslanecké sněmovně zůstává nevyřešena spousta věcí, a to zbrzdí rozvoj a dopadne nejen na kraje, města a obce, ale i na každého z nás. KSČM již ve svých minulých návrzích preferovala předčasné parlamentní volby. Znamenalo by to ukončení nečinnosti a možnost dát lidem rozhodnout, komu tentokrát v parlamentních volbách dají svůj hlas. Handrkování premiéra s ministrem financí, jejich vzájemná neústupnost a ignorování ústavy prezidentem jen přilévají olej do ohně.

Právě parlamentní volby by neměly být přehlídkou milionů, ale ukázkou soustavné a poctivé práce ve prospěch nás všech. V současné době tyto parametry nesplňuje žádná z vládních stran. Věřím, že všichni využijeme svého volebního práva a tedy i možnosti, jak budeme dál žít.

Emil Pernica, kandidát KSČM do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR za Jihomoravský kraj a předseda OV KSČM Blansko
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama