Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.07.2017 10:17:14

Ve čtvrtek 20.7.2017 v rámci akce „Proti proudu“ zahájíme volební kampaň!

Ve čtvrtek 20.7.2017 v rámci akce „Proti proudu“ zahájíme volební kampaň!

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) pro tento týden.

1.) Předsednictvo SPD ve čtvrtek 20. 07. 2017 v rámci akce „Proti proudu“ v Praze na Rašínově nábřeží oznámí zahájení volební kampaně a představí lídry SPD v jednotlivých krajích.

2.) SPD považuje útok proti turistům v egyptské Hurghadě za pokračování série projevů fanatického islámského terorismu. V případě těchto fanatiků existuje jediná obrana – zamezit jejich přístup do České republiky, nedovolit propagaci islámu v České republice a jednoznačně odmítnout koncept tak zvané multikulturní Evropy prosazovaný Evropskou unií.

3.) Předsednictvo hnutí SPD konstatuje narůstající počet mediálních útoků na hnutí, které mají charakter otevřené dezinformace a manipulace. V internetových mediích a na sociálních sítích se šíří zcela smyšlené informace o politických aktivitách a postojích představitelů SPD. Nejde o nic překvapivého. Političtí protivníci SPD a novináři nemají jiné argumenty, než lži, pomluvy a cenzuru. Vyzýváme své příznivce, aby projevili politickou zralost, nenechali se obelhat a informovali své okolí o skutečných programových cílech SPD.

4.) Hnutí SPD považuje za nutné reálně hodnotit současný stav na pracovním trhu. Nízká míra nezaměstnanosti je způsobená kromě jiného nárůstem počtu pracovních míst ve veřejné a státní správě a rozpočtových organizacích. Zde vzniká umělá přezaměstnanost, která odvádí pracovní síly z produktivní části ekonomiky. V řadě regionů je lidem nabízená práce za nízké mzdy, které nemohou zajistit existenční potřeby jejich rodin. Naprosto odmítáme požadavky na příchod levné pracovní síly do České republiky formou imigrace.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama