Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2018 6:34:00

Nikdo si nesmí myslet, že se může chovat jako buran

Nikdo si nesmí myslet, že se může chovat jako buran

Komentář na facebookovém profilu ke kauze fotografie prosetických prvňáčků.

Pamatujete si na kauzu, která se odehrála po zveřejnění fotografie prvňáčků ze Základní školy Plynárenská v teplických Proseticích? Na fotce byly převážně romské, vietnamské a arabské děti.

Bohužel na fotografii narazil i český intelektuální “výkvět“ a rasisté. Asi není potřeba připomínat, jaké odporné vzkazy někteří z nich adresovali malým dětem a jejich rodinám. Někteří lidé si prostě myslí, že když se pohybují po internetu pod rouškou anonymity, mohou cokoliv a jsou nepotrestatelní. Ale tohle už neplatí!

České soudy vyslaly jasný signál směrem do společnosti, že takové chování nechceme a ani nebudeme tolerovat. Je to bezpochyby správně. Možná někteří z Vás budou namítat, že máme svobodu slova.

Jasně, máme a můžu se přiznat, že budu jednoznačně mezi těmi, kteří ji budou bránit do „posledního dechu“. Tohle je ale jiný případ, který nemá se svobodou slova pranic společného‼️

Nikdo si nesmí myslet, že se může chovat jako „buran“ a beztrestně ubližovat svému okolí, aniž by nenesl za své jednání následky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama