Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2019 5:39:00

Jsem pro tvrdší tresty za usmrcení pod vlivem alkoholu

Jsem pro tvrdší tresty za usmrcení pod vlivem alkoholu

Komentář na facebookovém profilu ke zpřísnění trestů

Jak se říká "nikdo nemá patent na rozum". Ani já ne. Rád bych proto znal Váš názor. Myslím, že není potřeba dlouze psát o tom, kolik lidí zemřelo při nehodách, které zavinili řidiči pod vlivem alkoholu nebo drog. Takovýchto případů bychom našli bohužel nespočet. Víte, podle mě může člověk udělat chybu a spáchat dopravní nehodu. To se prostě děje i zkušeným řidičům. Ale každý, kdo sedá za volant pod vlivem alkoholu nebo drog a spáchá dopravní nehodu, by měl tvrdě nést následky a zodpovědnost za své rozhodnutí.

Otevřeně proto říkám, že jsem pro tvrdší tresty za usmrcení pod vlivem alkoholu. Auto je v případě jízdy pod vlivem drog nebo alkoholu „smrtící zbraň“, za kterou platí nevinní lidé. To se musí změnit! Vidíte to stejně jako já?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama