PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2017 14:04:08 - Jarmilena

Veřejnoprávní média

Dobrý den pane doktore. Chtěla jsem se Vás zeptat proč nejste vidět ani slyšet ve veřejnoprávních médiích.Pokud vím,tak jste kandidoval do senátu za město Bruntál s poměrně slušným skórem.Ani tehdy o Vás ani Vaši straně nebyla nikde jakákoliv zmínka.Domníváte se,že toto ,,mlčení" je cílené ? A pokud ano,tak z jakého důvodu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2017 16:27:15 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, děkuji za dotaz, který přesně vystihuje současnou situaci v České republice.Nejprve si musíme uvědomit, že veškerá média jsou ve vlastnictví velmi malé skupinky osob. Lze konstatovat, že jsou zde Babiš se svojí Mafrou, Pasovští se svými okresními novinami, přejmenovaný Ringier a skupina CEM pro kanály sdružené pod NOVA, Prima a spol. V podstatě pouze čtyři vlastníci. Ti jednají po vzájemné domluvě.Nejraději by propagovali pouze vládní politické strany, tedy ČSSD, ANO, KDU-ČSL. Obdobně se chovají i veřejnoprávní média, která jsou sice všemi občany financována, ale slouží jen velmi malé skupince vládnoucí mocných. Naprosto pomatené výlevy mnohých redaktorů ČT a ČRo a parazitismus umělců nepočítám.To by však byla příliš zjevná totalita. Vzpomínáte si možná, že i komunisté v době své diktatury vydržovali stranu socialistickou a lidovou a také jejich tisk. Vše proto, aby vytvořili i pro okolní svět zdání demokracie - taková novodobá Potěmkinova vesnice. Stejně se chová současná vládnoucí garnitura, která se z komunistické diktatury důkladně poučila.Proto média referují a čeští magnáti si vydržují i strany, které je jakoby kritizují. Je to však jenom mlácení prázdné slámy a líbivé sliby, po kterých nikdy neexistuje ani náznak snahy o jejich realizaci. Typickým příkladem jsou jak KSČM, tak třeba SPD nebo DSSS. Ti dostávají prostor, aby mohli předstírat, že to s kritikou vlády myslí vážně a nalákali tak nespokojené voliče, aniž by vládnoucím hrozilo jakékoliv byť sebemenší nebezpečí.Je to velmi sofistikovaná hra, i když si myslím, že v naší zemi není ani tak potřebná. Vzhledem k velmi krátké paměti, otupělosti a nízké inteligenci evidentně stačí, když se voličům hodí jednou za čtyři roky upatlané recyklované koblihy.Mám zájem a zájem mají i ostatní zástupci naší strany prezentovat naše názory co nejvíce, bohužel vládnoucí garnitura si je velmi dobře vědoma, že my svoje sliby plníme a že za našimi slovy vždy následovaly činy. A tento fakt je k smrti děsí. Proto zvolili naprostou a neprodyšnou informační blokádu, aby nás úplně vymazali z myslí lidí.