Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.11.2018 14:11:43 - Anton Plavec

Co si myslíte o ČT?

Dobrý den, omluva se přijímá. Ani já nečtu Pl úplně každý den. Ale chodím sem, protože mě zajímá politika, ne nějaké přihlouplé fotky a nesmysly, co lidi píšou na sociálních sítích nebo v diskuzích. Těch se také účastním málo. Dotaz je v titulku. Zajímalo by mě, co si myslíte o objektivnnosti vysílání ČT? Mě teda přijde, že reportíže jsou zde čím dál více jednostranné a účelové. Navíc začíná dost nálepkovat. Viz řešení vyznamenání Nohavici. Tak ho dostal. Má tu kulturu rád, zpívá jejich písničky a netají se tím. Spousta lidí ho poslouchá a neřeší při tom politiku a tvrdit, že jsou to nějací rusofibilové je podle mě zcestné. Plavec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2018 14:36:32 - Ing. Martin Kolovratník
 Dobrý den, pane Plavče,

pokud Vás zajímá dění v Poslanecké sněmovně a politická situace, doporučuji sledovat můj facebookový profil nebo můj web, kde občany pravidelně informuji o politickém vývoji a o své práci. Zpátky ale k vašemu dotazu. Jako předseda Volební komise PS PČR vnímám téma objektivity veřejnoprávních médií skutečně velmi citlivě. Věřím, že objektivitu vysílání nemáme posuzovat my, politici, ale RRTV, která vznikla z podstaty tohoto problému. Úkolem politiků nemá být takovéto „nálepkování“ a vytváření tak nepřímého tlaku. RRTV má v tomto ohledu mou plnou důvěru a pokud zjistí porušení zákona, musí ihned konat!