RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2019 14:59:54 - Budějce

Piráti a SPD

Dobrý den, pane poslanče,
z vyjádření Vašich kolegů začínám dostávat dojem, že pro Vaši stranu jsou daleko přijatelnější Piráti (jeden Vás senátor je dokonce jejich sympatizant a i vizáží k nim docela pasuje:-), váš místopředseda Stanjura se dokonce zasnil o budoucí spolupráci ve vládě). Naproti tomu registruji velmi nevybíravá označení SPD. Podle mě je např. pirátská strana de fakto pokračovatelkou neomarxistických zelených ve sněmovně (včetně sympatizanta Antify v podobě předsedy Bartoše). Naproti tomu má SPD v řadě ohledů s vámi styčný konzervativní program (odmítání nelegální migrace, inkluze, Istanbulská úmluva, legalizace manželství homosexuálů atd.). Zajímalo by mě tedy, co je pro vás větším zlem. Piráti nebo SPD?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.03.2019 8:29:30 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane Budějce,

účast Pirátů i SPD je politickou realitou. Podle mého názoru jsou obě strany pro spolupráci nevhodné a s žádnou z nich spolupracovat nechci. Zdá se, že SPD bude následovat osud předchozích projektů pana Okamury a zanikne. Možná, že ještě před tím zajistí panu Okamurovi dobré zaměstnání v Evropském parlamentu. Piráti zřejmě ještě zůstanou, jsou daleko opatrnější. Ale spolupracovat s nimi ve vládě nepovažuji za dobré.

S pozdravem

Jan Zahradník