RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.06.2019 9:42:19 - paterbauer

Vážený pane poslanče.

Skutečně si myslíte, že stamiliardové dluhy v minulosti nasekalo hnutí ANO 2011, nebo vlády ODS, KDU ČSL a ČSSD za asistence pana Kalouska? Říká vám něco jméno Alexandr Novák nebo Miirek Topolánek ? Myslíte, že Marek Dalík, pravomocně odsouzeny toho času ve věznici s ostrahou šel na jednání v zakázce za desítky miliard bez pověření Mirka Topolánka? Můžete mi sdělit důvod, proč bych měl volit ODS? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2019 17:20:54 - RNDr. Jan Zahradník

Vážený pane paterbauer,

myslím si, že zadlužování státu v dobách ekonomického růstu je zodpovědností hnutí ANO. Je to jako v rodině kdyby někdo dostal přidáno na mzdě, ale pořád měl málo, pořád si půjčoval a říkal, že to zavinili jiní. Nevím, které stamiliardové dluhy máte na mysli. Já se věnuji životnímu prostředí.  Ano, jména Alexandr Novák a Mirek Topolánek mi něco říkají. Jaké pověření měl či neměl Marek Dalík se prosím zeptejte jeho nebo pana Topolánka, já odpovídám za své činy, za jejich ne. Z Vašich dotazů nemám pocit, že byste byl váhajícím voličem ODS, ale kdyby ano, tak to berte, že jediná ODS je jedinou reálnou alternativou současné vlády, která má po 30 letech tak ráda komunisty.

Váš Jan Zahradník