ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2015 14:00:05 - Naďa L.

Jak vidíte naši budoucnost?

Všichni chtějí bojovat s imigranty, jak ale chcete bojovat s tím, že právě oni nám tu zachraňují porodnost a vlastně i práci? Co s tím uděláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2015 15:52:00 - Ing. Karel Fiedler
Zřejmě si děláte legraci ! Máme tu přes 600 tisíc nezaměstnaných !!! Ale také paradoxně roste počet kvalifikovaných lidí, které firmy marně shánějí. Co s tím dělat ? Přestat ve školství produkovat nové nezaměstnané, přestat financovat studia nesmyslného počtu historiků, filozofů, politologů, manažerů volnočasových aktivit a jiných nesmyslných oborů a začít motivovat a nutit ( tím, že jiné obory budou k dispozici jen v omezené míře ) studenty a žáky ke studiu a učení v technických oborech, kde najdou snadno uplatnění a čím dál více se jich nedostává. Bude pak potřeba čím dál méně zbytečných (a drahých) úředníků, řešících více důsledků nezaměstnanosti. A ušetřené finance ( z nevyplácených podpor a sociálních dávek, za zbytečné mzdy zbytečných úředníků ) naprosto jednoznačně přesměrovat do podpor rodin, aby se lidé nebáli mít více dětí. ( ano, samozřejmě to souvisí i se změnou životního stylu ). Pak rozhodně nebudeme potřebovat imigranty a vystačíme si sami. Nepotřebujeme už teď !  Importovaní imigranti asi těžkou budou odborníky na hydrauliku, zkušenými zámečníky, soustružníky a obsluhami CNC strojů, učiteli technické angličtiny, zubaři apod. Budou hlavně těmi, co budou vysávat náš sociální, školský a zdravotnický systém.    Hezký den.