ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.07.2015 16:12:24 - Antonín Neubauer

"uprchlíci"

Dobrý den,ptám se,proč se nevrací "uprchlíci",kteří se zbavují dokladů a ti kteří doklady nemají?Co vše se sem může zanést(nemoci,kriminalita) a pod.To mají naši politici opravdu zavřené oči jako to pštrosi?To co vidím v televizi,mi nepřipadá jako uprchlíci,uprchlíka vidím člověka zbídačeného a hladového,na co se čeká,až nám začnou taky řezat hlavy jak to ukazují všude na TV,s pozdravem Neubauer A.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.07.2015 16:10:21 - Ing. Karel Fiedler
Mohu jen konstatovat, že máme stejné vidění věcí a tedy asi i shodné názory. Úplně ve všem, co jste napsal ve Vašem dotazu, spíše komentáři, se shodujeme. ( více z mých pohledů a názorů na mém fcb )  A k úvodu Vašeho dotazu ? .... Velmi správně - "trefa do černého". Měli bychom "uprchlíka", tedy pseudouprchlíka, který zahodí své doklady a vše, co by mohlo ukázat na jeho identitu, ještě posuzovat jako uprchlíka, nebo spíše člověka, který vědomě porušuje zákony ? Já říkám to druhé a stanovisko, jestli to je člověk, co porušuje zákon, (vyhýbám se tomu napsat zločinec) nebo ještě teoreticky uprchlík, si rád nechám posoudit a vysvětlit od právníků. A tvrdím i bez právníků, že ty zákony s pravděpodobností hraničí s jistotou, bude porušovat i dále...