Mgr. Herbert Pavera

Koukněte: https://www.herbertpavera.cz/zustanme-v-kontaktu
  • TOP 09
  • Opava
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2016 10:29:07 - pavel malý

Vaši spolustraníci v Bruselu Štětina a Niedermayer

hlasovali pro přesun pravomoci rozhodovat o kotách pro jednotlivé země v Bruselu. Jako starosta dovedete si představit , že do vámi spravovaného městečka Bolatice bude najednou dodáno několik stovek uprchlíků?A co vaši sousedi na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2016 7:42:35 - Mgr. Herbert Pavera
Dobrý den pane Pavle Malý, stanovisko TOP 09 vůči kvótám je jednoznačně zamítavé. Ale není přesná vaše informace, že naši europoslanci hlasovali pro kvóty. Například Luděk Niedermayer pro stálé přesídlování a přerozdělování uprchlíků ze zemí mimo EU do EU ruku nezvedl. Jako starosta obce, která má 4.400 obyvatel, si neumím představit, že by k nám přišly stovky uprchlíků. Ale uměl bych si představit, že by k nám přišla jedna, max. dvě rodiny, které by s námi u nás chtěly žít. Pokud by tak udělala každá obec či město, pak bychom mohli pomoci až o 25 tisícům pronásledovaných lidí. Bylo by však potřeba, aby to byli skutečně lidé, kteří potřebují pomoc, lidé, které pronásleduje Islámský stát, lidé, kteří jsou prověření z hlediska bezpečnosti a především ti, kteří u nás žít chtějí.