Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2016 17:56:00

Toto odporné jednání nemá v naší společnosti místo

Toto odporné jednání nemá v naší společnosti místo

Vyjádření pražské primátorky Adriany Krnáčové k teroristickému útoku v Nice

 Chtěla bych vyjádřit svoji hlubokou soustrast rodinám obětí a zároveň své pobouření a znechucení nad tímto činem. Je strašné, jak často se musím v této věci opakovat, ale jakýkoliv takový útok je ze všeho nejvíce zbabělým.

Toto odporné jednání nemá v naší společnosti místo a já si z celého srdce přeji, aby francouzské bezpečnostní složky celé pozadí důkladně vyšetřily a do budoucna podobným hrůzám v co největší míře zamezily. Pokud jim v tom hlavní město Praha bude moci jakkoli pomoci, jsme připraveni okamžitě spolupracovat.

Takového útoky jsou vedeny na základy naší civilizace a právě proto je zapotřebí se spojit, spolupracovat a neopustit naše základní hodnoty, kterými jsou svoboda a demokracie. Již podruhé letos nasvěcujeme Petřínskou rozhlednu jako projev soucitu a solidarity. Přeji si, abychom to už nemuseli dělat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama