Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2015 18:53:43

Uznávám. Komunikace asi nebyla mou nejsilnější stránkou

Uznávám. Komunikace asi nebyla mou nejsilnější stránkou

Prohlášení primátorky Adriany Krnáčové

Usnesení krajského předsednictva neberu na lehkou váhu, ale v zásadě se jen ztotožnilo s tím, co jsme probírali minulý týden na zastupitelském klubu hnutí ANO. Tam mi zastupitelé vytkli špatnou komunikaci, a to jak dovnitř klubu, tak i do médií, kde se nepovedlo dobře vysvětlit Pražanům a novinářům některé kroky, které hnutí ANO na magistrátu podniklo.

Uznávám. Komunikace asi nebyla mou nejsilnější stránkou, a proto jsem tuto kritiku přijala a rozhodla se, že na sobě v tomto ohledu budu dál pracovat. Podle mého názoru by byla škoda zahodit tvrdou práci a energii mnoha lidí kolem tunelu Blanka, Opencard, pražských taxikářů a teď nově hlavně nulové tolerance hazardu nebo Pražských stavebních předpisech.

Zároveň se dnes večer sejdu s panem předsedou Babišem a vedením hnutí ANO a doufám, že se situace vysvětlí tak, abychom mohli dále pracovat na úkolech, které nás čekají.

Adriana Krnáčová, primátorka hl. m. Prahy

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama