Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2015 14:25:00

Váš neúspěch je i mým neúspěchem

Váš neúspěch je i mým neúspěchem

Radní hl. m. Prahy obdrželi od primátorky Adriany Krnáčové symbolickou repliku primátorského řetězu.

Jako symbol odpovědnosti za správu hlavního města Prahy na včerejším zasedání Rady hl. m. Prahy obdrželi radní od primátorky Adriany Krnáčové repliku části primátorského řetězu, jehož historie spadá do roku 1897.

„Všichni jste svým způsobem nositeli tohoto řetězu, a já jsem se proto rozhodla vám nechat vyhotovit odznáček, který vám bude připomínat, že tíhu odpovědnosti za úspěšné řízení a chod hlavního města nesete společně se mnou. Moje úspěchy jsou i vaší zásluhou a naopak, váš neúspěch je také mým neúspěchem,“ sdělila primátorka Adriana Krnáčová svým kolegům a dodala, že doufá, že tato symbolika je dostatečně silná a bude pro představitele Hlavního města Prahy motivující.

Odznak je vyroben z kovu a náklady na zhotovení činily cca 800 Kč za jeden kus.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama