Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.11.2021 6:40:00

Budu tu pro vás i jako opoziční poslanec. Mám už spousty plánů

Budu tu pro vás i jako opoziční poslanec. Mám už spousty plánů

Komentář na facebookovém profilu k otevření poslanecké kanceláře v Roudnici nad Labem

První den v mé nové poslanecké kanceláři v Roudnici nad Labem, kterou jsem si tu pronajal. Bylo to moc příjemné a měl jsem z toho skvělý pocit. Přijel jsem v půl osmé a od osmé hodiny začali chodit první lidi. Jeden pán přijel až z Mostu, paní z Chomutova, manželský par od Děčína, další třeba z Litoměřic, většina lidí ale byla místních. Někteří měli konkrétní dotaz, jako třeba jedna maminka na očkováni, jiní mě přišli jen podpořit, nebo gymnazisti se se mnou odfotit.

Plánuju tu být každé pondělí mezi 8. a 14. hodinou, a když náhodou ne, bude tu můj asistent, a já budu přednostně cestovat po celém Ústeckém kraji, abych byl k dispozici lidem, kdyby se mnou chtěli mluvit.

Proč Roudnice? Kandidoval jsem v tomto kraji. Mám tady přátele, je to hezké město, ve kterém se mi líbilo i v rámci kampaně. Nedávno jsme tu otvírali obchvat, což si místní i dnes chválili, ale jsou tady i další problémy k řešení. Rekonstrukce mostu nebo zanedbaný zámek.

Děkuju všem, co jste dnes vážili tu cestu a vystoupali za mnou po schodech domu Elegance až do druhého patra. V porovnání s některými poslaneckými kancelářemi, které jsme v Ústeckém kraji měli, byla podle mého místního zkušeného kolegy dnes účast hodně slušná. Asi to bude pravda, pořad někdo chodil a chvílemi bylo docela narváno.

Budu tu pro vás i jako opoziční poslanec a mám už spousty plánů. Chceme být organizovaní, mít stínovou vládu, která bude pravidelně zasedat, hlídat Pětikoalici a přicházet s vlastními nápady. Těším se, že za mnou s nějakými podněty přijdete i vy do mé kanceláře.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama