Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2019 5:29:00

Chceme vybrat variantu, která bude spravedlivá pro většinu matek

Chceme vybrat variantu, která bude spravedlivá pro většinu matek

Komentář na facebookovém profilu k slíbenému rodičovskému příspěvku.

Hned brzy ráno jsem měl schůzku s mladými lidmi ze skupiny „Chceme spravedlivý rodičovský příspěvek“ tady na Facebooku, kteří zastupují už přes 65 000 maminek a tatínků. Probrali jsme velmi detailně celou situaci rodičů dětí do čtyř let. Příjemně mě překvapilo, jak byli odborně připravení, proto jsme mohli řešit komplexně problémy, které rodiče malých dětí trápí.

Nejvíc času jsme logicky věnovali rodičovskému příspěvku. Včetně toho, že paní ministryně Maláčová vyvolala mezi maminkami ohromná očekávání, když jim bez konzultace v koalici slíbila něco, co nemá kryté penězi.

Máme nějaké varianty. Chceme vybrat tu, která bude spravedlivá pro většinu matek a zároveň na ni budou peníze v rozpočtu. Proto vše musíme detailně probrat a propočítat. Všechny sliby musí být domluvené koaličně a musí na ně být peníze. A až bude vláda koncem května schvalovat svůj rozpočet, musíme v tom mít jasno a do sněmovny jít jednotní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama