Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.09.2016 13:42:15

Chci udělat vše pro to, abychom v příštích volbách uspěli a zvítězili

Chci udělat vše pro to, abychom v příštích volbách uspěli a zvítězili

Andrej Babiš na Facebooku

Dostal jsem vzkaz od paní Šárky Máchové: “Pane Babiš, nefandím politice a ani jí popravdě nerozumím. Myslím ale že jste člověk na správném místě. A líbí se mi že nejste zticha.”

Takže paní Šárko, děkuju Vám za podporu, ale upřímně, já politice taky nerozumím. Vždyť to řekl předseda ODS Fiala u Moravce v televizi, že jsem blbý politik, který to neumí dělat. A já tu politiku, jak ji chápe on, vážně dělat neumím.

Každopádně, chci udělat vše pro to, abychom v příštích volbách uspěli a zvítězili. No a pak se mi, doufám, podaří naplnit moji vizi. Tedy vybudovat lepší Česko.

Chci svobodnou a prosperující zemi, kde se dobře žije a která se dobře stará o své občany. Kde politika není postavená na korupci. Zemi, kde je dobudovaná páteřní komunikační síť, lidé berou za svoji práci adekvátní platy a o seniory je dobře postaráno.

Tak mi, prosím, držte palce. Věřím, že se nám to podaří. Ještě jednou Vám děkuji za podporu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama