Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.09.2017 12:56:07

Mě neumlčí

Mě neumlčí

Jak asi dnes ví úplně každý v této zemi, v těchto říjnových volbách do Poslanecké sněmovny jde o všechno. Jsou to úplně nejdůležitější volby v dějinách České republiky.

Je to první a zároveň poslední pokus.

První a poslední pokus se zbavit nesnesitelné, propracované a zákeřné korupční hydry která po více než 25 let dusí, parazituje a pomalu rozkládá celou naši zemi. Proto proti mně tradiční politici a jejich kmotři vedou masivní, organizovanou a špinavou kampaň s jedním jediným cílem: odstranit mě z politického života za jakoukoli cenu. A neštítí se k tomu zneužít i mou rodinu.

Proto říkám, že je to první a poslední pokus. První a poslední pokus začít řídit naší zemi ne ve prospěch kmotrů a jejich kámošů, PR agentur, politických nevládek a zabetonovaných politiků, ale řídit naší zemi ve prospěch lidí: našich učitelů, zdravotníků, záchranářů, zaměstnanců, podnikatelů, živnostníků, seniorů, rodin a hlavně našich dětí. O ně tady jde. Proto říkám, že to je poslední pokus. Žádný další nebude.

Ale chci vám říct jednu věc: Mě neumlčí! Dál budu veřejně mluvit o všech dohodách a kšeftech, které tady tradiční politici dělají. Mě nezastraší! Dál budu bojovat za zájmy lidí naší země, ne jen nějaké privilegované částí. Mě nezastaví!

Já to nevzdám.

Ale bez vás to nedokážu. Chtěl bych vás poprosit, abyste to také nevzdali a dali nám ve volbách takovou důvěru, abychom mohli sestavit efektivní vládu a realizovat náš program. Ne pro sebe. Ale pro vás. Budu rád, když si ho přečtete.

Jestli se Vám líbí a dává Vám smysl, pošlete ho dál, sdílejte, komentujte. A v komentáři je i ke stažení.

Andrej Babiš

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama