Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2014 11:49:13

Omlouvám se všem, kterých se má pondělní slova dotkla

Omlouvám se všem, kterých se má pondělní slova dotkla

Chtěl bych se vyjádřit ke svému vystoupení na tiskové konferenci v pondělí po jednání vlády.

Vzhledem k tomu, jakou pozici zastávám, mohl si někdo můj výrok interpretovat tak, že jako ministr financí hodlám prověřovat financování zpravodajského serveru, což jsem samozřejmě nikdy neměl a nemám v úmyslu. Jen mám, ostatně jako mnoho dalších lidí, pochybnosti o tom, kdo zmíněný projekt ve skutečnosti financuje.

Vzhledem k tomu, že jsem byl tři roky hlavním sponzorem serveru Česká pozice, dobře vím, kolik stojí rozjezd a provoz takového projektu. Patřím mezi lidi, kteří s novináři otevřeně, dokonce nadstandardně komunikují. Nikdy jsem neměl a nadále nemám v úmyslu někoho umlčovat.

Stále mám problém se ztotožnit s rolí politika a člena vlády. Před volbami jsem byl svobodný člověk a říkal jsem, co jsem si myslel. Teď už to údajně nemohu dělat, protože politik má prý říkat něco jiného, než si myslí.

Chtěl jsem se zastat hlavně paní ministryně Válkové.

Omlouvám se všem, kterých se má pondělní slova dotkla.

Andrej Babiš

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama