Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2019 9:10:00

Premiér Babiš řešil stavbu rychlobruslařské haly pro Sáblíkovou

Premiér Babiš řešil stavbu rychlobruslařské haly pro Sáblíkovou

Předseda vlády Andrej Babiš se v úterý 18. března 2019 setkal s Martinou Sáblíkovou a trenérem Petrem Novákem. Poděkoval jim za vynikající výsledky a skvělou reprezentaci České republiky.

 Premiér Andrej Babiš společně s vládním zmocněncem pro sport Milanem Hniličkou přijal na Úřadu vlády rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou a jejího trenéra Petra Nováka. Předseda vlády oběma poděkoval za úspěšnou reprezentaci České republiky.

Jedním z témat schůzky byla i dlouho plánovaná výstavba rychlobruslařského stadionu. „Pan Novák vytipoval novou lokalitu, která je prý ve všech směrech vyhovující. Hned, jak bude známá dohoda investorů, začneme jednat,“ prohlásil premiér Babiš s tím, že výstavba rychlobruslařské haly je jednou z priorit jeho vlády.

  Martině Sáblíkové předseda vlády pogratuloval k nedávným úspěchům na mistrovství světa ve víceboji v Calgary, kde zaokrouhlila počet svých světových titulů na dvacet, a navíc překonala světové rekordy v závodech na 3 000 a 5 000 metrů. Premiér Babiš poděkoval také jejímu trenérovi Petru Novákovi, rovněž bývalému reprezentantovi v rychlobruslení, kterému předal pamětní medaili Karla Kramáře.

Martina Sáblíková je držitelkou šesti olympijských medailí, z toho tří zlatých. Je také pětinásobnou mistryní Evropy. Českou republiku reprezentovala také v silniční cyklistice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama