Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2022 13:09:00

Proč pan premiér pokrytecky pošlapává vlastní principy?

Proč pan premiér pokrytecky pošlapává vlastní principy?

Komentář na facebookovém profilu k politickému chování premiéra Petra Fialy.

 Premiér Fiala rád mluví o politické kultuře, morálce, hodnotách nebo demokracii. V roce 2010 dokonce ještě jako politolog vydal knihu s názvem „Politika, jaká nemá být“. Jedna věc je ale o tom psát a hezky mluvit do médií, druhá věc je podle toho se chovat. Když totiž jde o jeho vládu, dokáže pan Fiala na svoje principy velmi rychle zapomenout. V posledních týdnech měl přitom spoustu možností ukázat trochu odvahy a rozhodnosti.

Žádný sebevědomý premiér by nedovolil, aby jeho vláda byla vydíratelná hnutím spjatým s organizovaným zločinem, aby ministrem vnitra byl člověk, který svou funkci nezvládá a aby šéfem rozvědky se stal člověk bez potřebné prověrky a známý VAZEBNĚ STÍHANÉHO mafiána.

Proč tedy pan premiér pokrytecky pošlapává vlastní principy, ohrožuje bezpečnost České republiky, ignoruje potřeby a problémy vlastních občanů a svou vládou dělá naší zemi ostudu v Evropské unii a v zahraničí? Vysvětlení je prosté: jediným zájmem Petra Fialy je vláda Petra Fialy.

Důkazy lidé vidí dnes a denně. Vláda se na ně vykašlala a neřeší nic. Neřeší rekordní inflaci, neřeší chudnutí občanů, neřeší drahé energie a potraviny.

Hnutí ANO kvůli českému předsednictví EU vládu za přístup doteď jen tvrdě kritizovalo a nabízelo vlastní řešení. Kvůli prohnilosti hnutí STAN a alibismu pana Fialy ale náš pohár trpělivosti přetekl. Proto chceme vyvolat hlasování o nedůvěře.

Když už vládu nepovalíme, ať se aspoň politici pětikoalice rukou společnou a nedílnou před veřejností postaví za svoji mafiánskou vládu.

„Možná máte také pocit, že s politikou není něco v pořádku.“ Touto větou lákal politolog Fiala lidi k četbě své knihy. Nikdo tehdy nemohl tušit, že o 12 let později Fiala svá slova dovede k dokonalosti a nám všem v roli premiéra názorně předvede politiku, jaká nemá být.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama