Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2017 18:15:00

Sobotka a jeho přátelé rozprodali velkou část bohatství kraje Bakalovi

Sobotka a jeho přátelé rozprodali velkou část bohatství kraje Bakalovi

Andrej Babiš na Facebooku k Moravskoslezskému kraji

Dostal jsem vzkaz ze severu Moravy. “Ukažte se v zapomenutém Moravskoslezském kraji, který upadá v zapomnění, co se investorů týče. Lidi Vás mají rádi a budou Vás volit. Vydržte,” napsala mi paní Pavla Pardubická. Děkuji jí za podporu a vám všem ostatním chci vzkázat ze srdce:

Sobotka a jeho přátelé sice rozprodali velkou část bohatství kraje Bakalovi, ale teď se karty obrací. Váš kraj má jako hejtmana našeho skvělého Ivo Vondráka a Ostrava zase našeho primátora Tomáše Macuru.

Nastartovali jsme investice společnosti Siemens včetně podpory vědy a výzkumu. Bylo založeno Moravskoslezské inovační centrum, ve kterém budeme podporovat podnikání mladých, malých a středních firem.

Děláme všechno proto, aby sever Moravy přestal být známý špatným ovzduším, nízkými platy a mafiány napojenými na ČSSD ale stala se z něj moderní a dynamická ekonomika.

Přitom neinvestujeme jen do průmyslu, ale do celkové kvality života. K němu patří samozřejmě kultura. Chystáme spoustu projektů včetně Krajské vědecké knihovny, rozšíření Galerie umění a velkého koncertního sálu. Kraj bude do pár let doopravdy žít. To mi věřte.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama