Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2022 13:11:00

Vaše informace jsou jako obvykle na úrovni Aeronetu

Vaše informace jsou jako obvykle na úrovni Aeronetu

Komentář na facebookovém profilu k dotazu Jaroslava Kmenty z magazínu Reportér.

 Podívejte, kdo mi píše.

Dobrý den.

Pro svůj text do Reportéra bych vás rád požádal o vyjádření ke kauze, kterou poprvé zveřejnil prezident Miloš Zeman v srpnu 2021. Zeman tehdy oznámil, že ho odposlouchávala BIS.
Podle našich informací jste měl koncem roku 2017 obdržet část těchto odposlechů a využít jejich obsah k formování taktiky vašeho povolebního vyjednávání s Milošem Zemanem.
Můžete se k tomu vyjádřit?

Děkuji

Jaroslav Kmenta

Reportér magazín

Vážený pane,

překvapilo mě, že po dvou vašich vylhaných antibabišovských knihách a všech vašich lžích, které o mně pravidelně šíříte v časopise Reportér (např. vylhaný článek, že si udržuji vliv v policii a bezpečnostních složkách), máte tu drzost mi vůbec napsat. Aby bylo jasno, nikdy jsem žádné odposlechy neviděl, vaše konstrukce je zcela scestná a vaše informace jako obvykle na úrovni Aeronetu. Chápu vaši nenávist vůči mně, protože po koupi Mafry, kde jste podle mých informací nic nedělal (maximálně psal účelové texty na objednávku), bral peníze a v pracovní době jste psal své výmysly a fabulace, které vydáváte za knihy a peníze za ně jste pravděpodobně inkasoval vy a ne váš zaměstnavatel, byste musel konečně začít pracovat. Toto je poslední reakce, kterou ode mě máte, už mě příště neobtěžujte ani svými přihlouplými dotazy, ani svou přítomností.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama