Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.07.2017 7:33:00

Žádné daně nechceme zvyšovat, některé dokonce snížíme

Žádné daně nechceme zvyšovat, některé dokonce snížíme

Předseda Hnutí ANO Andrej Babiš na Facebooku k zamýšleným změnám daňového systému

Já vím, je léto, politici by neměli otravovat, ale třeba budete mít minutu a půl, abyste si poslechli, jak to mám vymyšlené v oblasti daní. Když se teda dostaneme do vlády. Minulý týden jsem to prezentoval na tiskovce a pro vás jsem to teď shrnul. Podstatou je, že ŽÁDNÉ daně nechceme zvyšovat a některé dokonce snížíme.

Máme připravený paušál pro zaměstnance, což je pro ně pětistovka měsíčně, a chci zrušit superhrubou mzdu. To všechno by mělo nechat víc peněz ve vašich peněženkách! Už slyším ty pochybovače, že je to populismus a kde na to vezmeme?

Nebojte. Máme to spočítané a docela přesně. Jestli jste koukali do novin, tak i ekonomickým expertům tentokrát fakt už nezbývalo nic jiného, než nás opatrně pochválit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama