Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2018 9:45:38

Já a jen já

Já a jen já

Já a jen já - i tak by se dalo hodnotit vystupování místopředsedy ČSSD a hejtmana Pardubického kraje Netolického v posledních dnech.

 I tak by se dalo hodnotit vystupování hejtmana Pardubického kraje. Nejmladší a ,,nejchytřejší“ hejtman si vůbec nezadá kdysi se stejně ambiciózním Haškem. Pýcha holt předchází pád. Martin Netolický se hluboce mýlí ve svých postojích a to i v rámci důvěry vládě. ČSSD a ANO nemá k jejímu získání dostatečný počet hlasů. A pokud se KSČM rozhodne vládu tolerovat bude to pouze za předpokladu, že v programovém prohlášení vlády budou ukotveny požadavky, které byly předloženy. KSČM své body specifikovala na základě znalosti potřeb občanů. Poslanci KSČM stejně jako jiní mají právo hodnotit a vyjadřovat se k těm, kteří usednou do ministerských křesel. Protože i na tom záleží, jak bude naplňován a realizován vládní program. Současná vláda bez důvěry působí podivným dojmem i v zahraničí. Martin Netolický by si měl uvědomit, že jeho rádoby razantní vystupování k ničemu dobrému nepřispívá.

Politika je především o kompromisech a to na všech úrovních, zvláště při prosazování zákonů ve sněmovně. Nutno podotknout, že Netolický není poslanec za ČSSD. Hlasy poslanců KSČM nejsou na prodej. To co z jednotlivých bodů naši poslanci prosazují je v přímém souladu s požadavky občanů a jejich potřebami. Možná by nebylo na škodu, kdyby se hejtman Pardubického kraje seznámil s jejich názory a méně se snažil prosazovat vlastní pocity. KSČM je jednou z parlamentních stran a o tom rozhodli občané.

Bc. Emil Pernica, 1. místopředseda Jihomoravského krajského výboru KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama