Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2019 12:10:18

Lidský hyenismus v podobě Rejžka

Lidský hyenismus v podobě Rejžka

Pomstychtivé a zlé výroky rozhodně nepatří k slušnému vychování.

Tento ne zrovna mladý muž, který se živí kritikou všeho možného lituje, že prezident Zeman ještě neumřel. Nejvíce ho zřejmě rozčílilo, že se prezident účastnil zápasu ligy mistrů na Slavii. Fotografie hovoří o tom, jak ve skutečnosti prezident vypadá. Dokonce Jan Hřebejk konstatoval, že prezident vypadá zdravě. Prý ho to rozhodilo.

Nevím, jak vy, ale čtení twitteru a facebooku různých rádoby ,,osobností“ musí slušné lidi nesmírně naštvat. Každý máme doma ve své rodině seniory. Rozhodně si přejeme, aby se jim dlouho dobře dařilo. Pánové, jako Hřebejk a Rejžek zřejmě nenajdou v sobě ani kousek slušnosti či empatie. Možná by se Jan Hřebejk i Rejžek mohli zamyslet nad tím, jak by se jim líbilo, kdyby stejné názory měli lidé ve vztahu k nim.

Pomstychtivé a zlé výroky rozhodně nepatří k slušnému vychování. Toho se těmto dvěma zřejmě nedostalo a nebo na něj brzy ve své zášti zapomněli. Co dodat? Každý má právo na názor. Máme přece svobodu slova. U Jana Rejžka však nejde o názor, jen o vylití kýble nenávisti a zloby na prezidenta, kterého lidé již po druhé v přímé volbě zvolili. Většina občanů s takovýmito názory, které dehonestují slovo člověk a lidskost nesouhlasí. Podivný ,,guláš“ výrazů, který nezapomíná ani na představitele jiného státu je jen ukázkou malosti a nekonečné hlouposti, kterou tito dva produkují.

Co říct na závěr? Přejeme prezidentu Zemanovi hodně zdraví a mnoho dalších dobrých rozhodnutí ve prospěch našeho státu.

Bc. Emil Pernica, zastupitel města Blansko a předseda OV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama