Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2018 10:13:03

Snažme se rozumět každému, kdo má dobré úmysly

Snažme se rozumět každému, kdo má dobré úmysly

KSČM je strana, která je těsně spjata s lidmi.

Každý člověk je osobnost, která zodpovídá sama za sebe. Může mít různé názory, postoje, které může libovolně vyjadřovat. Doba se mění a přináší obdivuhodné trendy. Jedním z nich je i to, že prý ,,každý někomu patří“. Jednou jsou to Sobotkovi lidé, podruhé Babišovi, pak zase Zemanovi. Přijde-li nový šéf lidé rádoby příchylní zdánlivě někomu minulému jsou prostě pracovně na odpis. Co na tom, že jsou třeba odborníci. Stačí, že mají cejch někoho momentálně neoblíbeného. Nové koště dobře mete. Jen se stává, že v záchvatu pracovitosti může lehce vymést i to dobré. Zášti a nenávisti či závisti bývají v současnosti na denním pořádku. Měli bychom si všichni uvědomit, že takováto chování minimalizují šanci na úspěch, který tolik potřebujeme.

Dnešní doba dává široké možnosti, jak se postavit k řešení problémů. Věřím, že KSČM všechny tyto negativní nové jevy obejdou a pokud ne zasáhnou pouze minimum lidí. Máme před sebou komunální a senátní volby. Na těch komunálních se staví pozice strany. Měli by znát náš program lidé i  v té nejmenší vesnici a my bychom naopak měli ve svých programech zajistit to, aby i malé vesnice dosáhly prosazení svých potřeb a tím i usnadnění života občanů. Pokud se budeme starat pouze sami o sebe nikdy nedojdeme k naplnění našeho programu.

KSČM je strana, která je těsně spjata s lidmi. Bez jejich názorů a podnětů bychom nemohli vypracovat jednotlivé body našeho programu a to je myslím dobře. Nelze se soustředit pouze na problémy velkých aglomerací. Je třeba dát šanci i lidem, kteří žijí v malých obcích. Věřím, že KSČM bude nejen ve volbách ale i v běžném životě ve svých postojích jednotná a nepodlehne hašteřivým sporům jako teď vidíme u jiných politických subjektů. Honba za mocí nikdy nebyla a nebude našim cílem. Přesto by bylo dobré, kdyby Česká republika měla v nejbližší době stabilní vládu a její programové prohlášení akcentovalo i body volebního programu KSČM. Protože jen tak se nám podaří lidem skutečně pomoci a náš volební program nezůstane pouze řádky na papíře.

Bc. Emil Pernica, vedoucí kandidát za KSČM do Zastupitelstva města Blansko
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama