Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2018 16:59:41

V Blansku proběhlo ustavující zasedání zastupitelstva

V Blansku proběhlo ustavující zasedání zastupitelstva

Necelé 4 týdny po komunálních volbách se v Blansku konalo dne 1. 11. 2018 ustavující zasedání Zastupitelstva města Blansko.

Necelé 4 týdny po komunálních volbách se v Blansku konalo dne 1. 11. 2018 ustavující zasedání Zastupitelstva města Blansko. Vítězná ODS vytvořila koalici s KDU – ČSL, Volbou pro Blansko a ČSSD. Je to pokračování duhové koalice, která v Blansku vládne přes 20 let. V opozici zůstává hnutí ANO 2011, KSČM, SPD a piráti.

V Blansku KSČM obdržela 10, 75 % a 3 mandáty. I když skončila KSČM v opozici, tak se její zástupci chtějí aktivně podílet na chodu města. Budou připraveni komunikovat s občany, řešit jejich problémy i návrhy na zlepšení života ve městě.

Je zapotřebí realizovat přemostění řeky Svitavy, což uleví Blansku od dlouhých kolon na železničním přejezdu, dále je nutné začít řešit nedostatek bytů, urbanisticky dořešit střed města a mnoho dalších projektů. Zastupitelé KSČM jsou připraveni i z opozičních lavic prosazovat svůj volební program a spolupracovat s těmi subjekty, které budou chtít zlepšit životní podmínky občanům města Blansko.

Blansko je krásné město, vstupní brána do Moravského krasu a zaslouží si takové zastupitele, kteří budou pracovat ve prospěch občanů a města.

Bc. Emil Pernica, zastupitel města Blansko, předseda OV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama