Bc. František Elfmark, DiS.

  • Piráti
  • Uherské Hradiště
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2021 22:51:00

Prošetříme postup zapojených orgánů, aniž bychom zasahovali do kroků policie

Prošetříme postup zapojených orgánů, aniž bychom zasahovali do kroků policie

Komentář na facebookovém profilu k vyšetřovací komisi sněmovny k ekologické katastrofě na řece Bečvě

Dnes se stal František Elfmark oficiálně naším nominantem do vyšetřovací komise sněmovny k ekologické katastrofě na řece Bečvě. Zároveň dnes vyšel článek o posudku pro vypracovaný soudním znalcem, podle kterého Bečvu otrávila čistírna Energoaqua z Rožnova.

„Znalec v případu Bečva oznámil vyhotovení posudku. Všichni budeme napjatě týden čekat na výsledek. Otázkou zůstává, jaká bude jeho důvěryhodnost po jeho četných prohlášeních do médií,“ komentuje Hana Ančincová, náměstkyně hejtmana Zlínského kraje.

„Vyšetřovací komise musí dostat posudek k Bečvě k nahlédnutí. Prošetříme postup zapojených orgánů, aniž bychom zasahovali do dalších kroků policie,“ říká poslanec Elfmark.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama