Bc. Lubomír Franc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2016 15:46:00

Neustále narážíme na požadavek odborů na zrušení tendru

Neustále narážíme na požadavek odborů na zrušení tendru

Komentář hejtmana po jednání s odbory:

Problém se mzdami řidičů nemůže kraj vyřešit sám. Musí se hledat cesta na celorepublikové úrovni, hejtman bude jednat s premiérem Sobotkou

Komentář hejtmana k dnešní schůzce vedení Královéhradeckého kraje se zástupci odborů a zaměstnanců ve veřejné autobusové dopravě:

Se zástupci odborů jsme si detailně probrali celou situaci. Neustále narážíme na požadavek odborů na zrušení tendru. Pokud bychom na toto přistoupili, porušili bychom zákon a to je pro Královéhradecký kraj nepřijatelné.

Problém se mzdami řidičů je vážný a není to záležitost pouze Královéhradeckého kraje. Je potřeba, aby se celá věc řešila na celostátní úrovni.

Proto jsem byl také pozván na schůzku s premiérem Bohuslavem Sobotkou, ministryní pro místní rozvoj Karlou Šlechtovou a dalšími zainteresovanými, která se uskuteční v pondělí. Chceme jednat, proto o změnách podmínek tendru prozatím Rada na pondělním jednání 11. ledna nerozhodne.

K celé věci bude svoláno mimořádné jednání, které by se mělo uskutečnit ve středu 13. ledna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama