Bc. Lubomír Franc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2016 21:28:00

Problém s odměňováním řidičů ve veřejné autobusové dopravě nevyřeší kraj sám

Problém s odměňováním řidičů ve veřejné autobusové dopravě nevyřeší kraj sám

Problém s odměňováním řidičů ve veřejné autobusové dopravě nevyřeší kraj sám

 „Na dnešní schůzce jsme si potvrdili, že problém s odměňováním řidičů ve veřejné autobusové dopravě nevyřeší Královéhradecký kraj sám. Je potřeba hledat řešení na celostátní úrovni. Pan premiér dnes jasně zdůraznil, že rozhodování o našem tendru je plně v kompetenci a odpovědnosti Rady Královéhradeckého kraje. Také uvedl, že ani případná stávka ono celorepublikové řešení neurychlí.

Definitivní podobu změn zadávací dokumentace bude schvalovat Rada kraje na svém zítřejším mimořádném jednání. To bude z naší strany kompromis, kdy jsme odborům vyšli vstříc, ale musíme se držet platných zákonných norem. V tuto chvíli nevidím žádný důvod k jakémukoliv sociálnímu konfliktu ani ke stávce. Hledání řešení na úrovni vlády a státu, na kterém se intenzivně pracuje, to v žádném případě neurychlí.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama