Bc. Lubomír Franc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.01.2016 16:11:00

První náchodské miminko dostane šek

První náchodské miminko dostane šek

První krajské miminko má letos náchodská porodnice, je to holčička.

 Prvním miminkem narozeným v krajských nemocnicích Královéhradeckého kraje v roce 2016 je Anna Vágnerová. Na svět přišla ve 3:11 v náchodské porodnici. Narodila se mamince z Nového Města nad Metují. Váží 3,2 kilogramu a měří 49 centimetrů.

První krajskou holčičku a její rodiče se chystá navštívit hejtman Lubomír Franc, který také předá dar od Královéhradeckého kraje – šek na kojenecké potřeby v hodnotě 5 tisíc korun. Se stejným darem zamíří také do rychnovské nemocnice, kde se narodil první krajský chlapeček. Je jím Antonín Mrázek, který přišel na svět v 10:09.

Všem rodičům blahopřejeme a přejeme zdraví.

V čase 0:06 přišlo na svět miminko ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové. FNHK ale není nemocnicí Královéhradeckého kraje, proto krajské první miminko je jiné. Šťastné mamince Evě Králové do FNHK též srdečně blahopřejeme a přejeme zdraví.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama