Bc. Petr Křemen

Váš kandidát za TOP 09 do zastupitelstva města Kolína :-)
  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2014 1:36:14

Město Kolín získalo dotaci více než 6 milionů korun na výstavbu cyklostezky

Město Kolín získalo dotaci více než 6 milionů korun na výstavbu cyklostezky

Regionální operační program Střední Čechy poskytl na projekt dotaci v plné výši 85% z plánovaných způsobilých výdajů. celkové plánované výdaje na vybudování cyklostezky jsou téměř 9 milionů, z toho cca 6,4 milionu zaplatí ROP.

Plánovaná cyklostezka ve Veltrubské, Okružní a Křičkově ulici spojí již existující cyklostezku z Hradišťka s lávkou pro pěší a cyklisty přes Labe a Labskou cyklostezkou vedoucí kolem řeky, čímž dojde k významnému propojení sítě cyklistických stezek a tras v Kolíně. Osobně mám obrovskou radost, že se tento můj návrh uchytil a dokonce získal dotaci v plné výši a že náš pan místostarosta za TOP 09 Jan Pospíšil ho podpořil a našel v rozpočtu města prostředky na spoluúčast. Po letech určitého půstu bude toto nejvýznamnější investice do cyklistické infrastruktury poslední doby. Pokud vše půjde, jak má, mohla by nám cyklostezka začít sloužit v průběhu příštího roku. Mým velkým přáním do budoucna krom jiného je, aby se stejně tak úspěšně podařil dotáhnout do konce proces oslovení vlastníků pozemků a příprava prodloužení pravobřežní cyklostezky podél Labe, které už ode mě má Odbor regionálního rozvoje několik měsíců na stole. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama