Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2011 15:09:55

Primátor Roman Onderka pozval partnery a významné osobnosti na charitativní akci

Primátor Roman Onderka pozval partnery a významné osobnosti na charitativní akci

– pro Dětský domov Dagmar získal 770 tisíc korun

Již pošesté se ve čtvrtek 15. září, s cílem pomoci potřebným, uskutečnilo v Augustiniánském opatství na Starém Brně Zahradní setkání. Tato akce navázala na každoroční setkání ve starobrněnském opatství, při nichž se v minulých letech podařilo zajistit na dobročinné účely celkem tři miliony korun.

„Letošní výtěžek je nejen určen konkrétnímu zařízení Dětskému domovu Dagmar v brněnských Žabovřeskách, ale také na zcela konkrétní projekt. Revitalizaci zahrady okolo tohoto dětského domova, včetně nutné opravy chátrajícího bazénu. Celkový rozsah proměny prostoru, který děti z domova hojně využívají, závisí na dostupných finančních prostředcích. Čím více peněz se podaří získat, tím větší část zahrady bude možné upravit. A zpříjemnit tak život dětem v domově,“ připomínal před setkáním primátor města Brna Roman Onderka.

Účastníci Zahradního setkání mohli na opravy zahrady přispět formou reklamního partnerství, přímého sponzorského daru nebo dobrovolným vstupným na místě setkání. Přispět bylo možné také účastí v dražbě uměleckých předmětů.  Pro Dětský domov Dagmar se nakonec vybralo 770 tisíc korun.

„Děkuji všem, kteří Dětskému domovu Dagmar přispěli. Za tuto částku bude možné splnit 22 dětem v domově celý jejich sen,“ dodává primátor Brna Roman Onderka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama