Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2011 12:51:25

V Brně jde do finále letní fotografická soutěž

V Brně  jde do finále letní fotografická soutěž

V rámci propagace projektu CIVITAS ELAN se od dubna do srpna 2011 uskutečnila Letní soutěž s CIVITASem na téma Čistá a kvalitní doprava v Brně.

 Soutěž byla určena všem obyvatelům města Brna bez rozdílu věku.

 „Vítězné fotografie budou námětem na pohlednice, které budou sloužit jako propagační materiál projektu CIVITAS ELAN Brno. Výherce na prvním místě bude oceněn roční předplatní jízdenkou MHD, výherci na druhém a třetím místě obdrží věcné dary,“ říká primátor města Brna Roman Onderka.

 Do soutěže se přihlásilo celkem 26 soutěžících, kteří dohromady zaslali 67 fotografií. Výsledky soutěže budou vyhlášeny 19. září 2011, všechny soutěžní fotografie budou vystaveny od poloviny září 2011 v Urban Centru v Mečové ulici č. 5 v Brně.

 Projekt CIVITAS ELAN je čtyřletý projekt jehož cílem je výměna zkušeností  a nejlepších příkladů dobré praxe v oblasti městské hromadné dopravy. Také realizace šesti opatření s cílem přispět k udržitelnosti dopravy ve městě Brně.

 Vítězové soutěže: 1. Tomáš Votruba – Snímek 3, 2. Stanislav Chlup – Ráno, 3. Viktor Wildner – Kterým směrem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama