Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.

  • NÁR.SOC.
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2013 22:39:02

Kdo rozbíjí tradiční českou rodinu?

Kdo rozbíjí tradiční českou rodinu?

Rodina je základ státu, říkalo se kdysi a nutno říci, že to byla „svatá pravda“, kterou po celá staletí potvrzovaly dějiny lidské společnosti.

Pouze normálně fungující rodina, kde je žena milující svého vyvoleného muže a muž milující svojí vyvolenou ženu, kteří se svobodně rozhodnou žít spolu v lásce a porozumění, v dobrém i zlém si navzájem pomáhat, a oba se, právě proto, svobodně rozhodnou uzavřít manželství, „dýchat jeden za druhého“, zplodit děti a tyto děti společně vychovávat a učinit z nich slušné a plnohodnotné členy naší společnosti, je hodna úcty - a dnes, bohužel, i obdivu, neboť jde spíše o výjimku.

Dějiny lidské společnosti zcela jasně ukazují, že správně fungující rodina složená z muže a z ženy, „obohacená“ dětmi, jako „zázrakem“ života, je přínosem pro lidskou společnost a její vývoj. Nejde jen o pouhé rozmnožování a o počty nově narozených dětí, které by měly převýšit počty zemřelých starců a babiček, aby šla společnost dál a aby byly tyto naše děti schopny postarat se nejen sami o sebe, ale nebudou jim lhostejní ani starší členové rodiny, dědové a babičky, otcové a maminky, ba ani strýčkové a tety, o které by se tyto děti měly, i bez dikce zákona, postarat v případě, že to budou nutně potřebovat a minimálně by měly vydělat na jejich důchody. Co se však děje dnes?

Řada našich dětí, kterým jsme dopřáli vše, co jsme my sami neměli, a ani mít nemohli, neboť stupeň vývoje společnosti v období našeho dětství, krátce po skončení druhé světové války, a v rozhárané kontraverzní společnosti padesátých let minulého století, to fakticky neumožňoval, se nakonec obrátil proti nám samotným. Řada mladíků, kteří dnes nemusí chodit povinně na vojnu, kde se přinejmenším naučili pořádku, disciplíně a sebekázni i tzv. „maminčini mazánkové“ a po příchodu z vojny si začali vážit slušnějšího života v civilu a také i sama sebe, se dnes „poflakují“ pod záštitou „mamahotelu“ u maminky, která jim vaří, pere, žehlí a uklízí, oni nepracují, lenoší, vysedávají v „putikách“, holdují alkoholu a mnozí i drogám, na které si v řadě případů „vydělávají“ krádežemi, loupežemi, přepadáváním důchodců a další trestnou činností. Mnozí se pro „mrzký peníz“ neštítí občas „zaletět“ i do „zóny drog“ a propašovat ve svých zavazadlech či tělesných útrobách „něco heroinu“ a dalšího podobného „svinstva“, hlavně když za to dostanou nějaký ten dolar a nebudou muset pracovat rukama.

I tupci, kteří by se dříve nikdy nemohli dostat ani na střední školu, se dnes hlásí na vysoké školy, a bohužel, díky soukromým vysokým školám, kde se hledí pouze na to, aby student zaplatil, se jim daří i vystudovat, tedy, abych to upřesnil - získat diplom a vysokoškolský titul.

Mnohé slečny, které by se mohly standardně uživit svojí užitečnou prací, svým vzděláním, umem a intelektem v řadě slušných profesí, se hlásí do různých doslova „skandálních“ soutěží, kde se z mnohých slečen stávají naprosto neskutečné kreatury, které se neštítí ničeho, ukazují na obdiv všem svoji intimitu a mylně se domnívají, že právě takto si podmaní svět. Uvědomují si vůbec tyto „ubožačky“, že svými, často stupidními vystoupeními před kamerou, si vlastně zkazili celý svůj další život, že je všichni slušní lidé navždy zavrhnou a že je vlastně nikdo za životní partnery chtít nebude? Uvědomují si „namakaní“, většinou holohlaví „trubci“ a „připitomělé pipiny“, že už nikdy nebudou plnohodnotnými členy lidské společnosti? Že budou jen velmi těžko vysvětlovat svým dětem či pozdějším partnerům, proč „obcovali“ s „polodementními“ potetovanými tupouny před kamerou erotických televizních programů a za pár stokorun zahodili svoji veškerou intimitu a čest?

Bohužel, však řadu žen k tomu dožene nemožnost získat normální zaměstnání, ale i jejich lenost a přeceňování sama sebe. Nechápu, jak na sebe může upoutat pozornost nevzhledná, enormně tlustá a navíc ještě hodně hloupá žena, která chodí po večírcích opilých „chlípníků“, provozuje tam striptýz, vybírá za to dost velké peníze a myslí si snad, že je středem zeměkoule. Další taková „pipina“ se klidně vysvlékne na výstavě motocyklů a nechá si různé „pseudoumělce“ malovat po svém nahém těle, vystavuje se národu a dělá jí to dobře. Obdobně i ti, kteří se sami hlásí erotickým TV programům, že jim před kamerou ukáží svůj sex a dostanou za to několik stokorun (???). Chudáci, tedy duševní určitě. Přemýšlím, zda je to normální či je to úchylka a zda bychom neměli takovou ubožačku či ubožáka vlastně politovat. Ale jsou ještě daleko horší případy, o kterých se tady ani psát nedá, byť by to bylo ke čtení jen po 22 hodině. Nebo si myslíte, že tzv. „lolitky“ a „obcování“ s nimi před kamerou, nejsou přímým návodem k trestné činnosti pro různé úchyláky, které „przní“ malé děti a kterých je v naší společnosti hodně?

Osobně se domnívám, že hlavním viníkem těchto všech excesů je značně uvolněná morálka naší „pseudodemokratické“ společnosti, nedostatek výchovy v rodině, naprosté selhání výchovné role školy od základního stupně až po školy vysoké, nedostatek právního vědomí obyvatelstva, selhání orgánů ochrany práva, včetně role policie, státního zastupitelství i soudů, nízké tresty za spáchání závažných trestných činů, včetně trestných činů sexuálních,  a v neposlední řadě i mafiánské praktiky podnikání, spočívající v propojení politiky se zločinem.

Výsledkem jsou přeplněné věznice, kde se volně „povalují“ odsouzení, kteří se nazývají nikoliv vězni, ale „klienti“, kteří nepracují a dále se navzájem „školí“ ve zločineckých praktikách, čučí na televizi, stěžují si na pracovníky vězeňské služby a i jinak narušují řádný výkon trestu a pak ti, kteří se doposud do vězení nedostali, protože za ně byli odsouzeni tzv. „Bílí koně“.

Kdo však může za tento současný stav? Je to nejen rodina a škola, ale zejména dnešní „antisociální“ stát, který nezaručuje práci ani těm, kteří pracovat chtějí, vyplácí sociální dávky bez jakékoliv práce řadě flákačů, kteří by pracovat rozhodně měli, ale nechtějí a který se snaží dělat ze slušných lidí práce „blbce“ a lže jim nejen v denním tisku, ale i na zpravodajských serverech, ale dokonce i ve státní TV. Pak se ale nemůžeme divit, že tisíce lidí holduje nadměrně alkoholu, kolik je dnes sebevražd a že všechny psychiatrické léčebny jsou v České republice dnes doslova přeplněné k prasknutí.

A program k řešení normální funkce a podpory standardní rodiny má pouze několik málo politických stran, zejména však ale nová a moderní levicová politická strana – LEV 21 – NÁRODNÍ SOCIALISTÉ Jiřího Paroubka a Bělobrádkova  KDÚ ČSL. A to je opravdu málo. Přemýšlejte o tom, vážení přátelé.

Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D.

Stínový ministr vnitra za LEV 21

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama